Seriál Larry, kroť sa bude mať už deviatu sezónu

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 13:58 • 2 min
Seriál Larry, kroť sa bude mať už deviatu sezónu

BRATISLAVA - Seriál Larry, kroť sa (2000 - 2011) sa vráti na televízne obrazovky deviatou sezónou.

slovakia

left justify in out

Vysielať ho opäť začne americká televízia HBO, ktorá však zatiaľ neprezradila presný dátum premiéry. "Sme nadšení, že sa Larry rozhodol pracovať na novej sezóne seriálu Larry, kroť sa. Nevieme sa dočkať, čo si pripravil," vyjadril sa programový riaditeľ televízie Casey Bloys. "Ako by povedal Július Cézar: Odišiel som, nič som nerobil, vrátil som sa," poznamenal s humorom americký herec a komik Larry David, ktorý zároveň píše scenár projektu, v ktorom stvárňuje zveličenú verziu samého seba.


Americký seriál Larry, kroť sa mal na televíznej stanici HBO premiéru 15. októbra 2000. Zobrazuje fikcionalizovaný život Larryho Davida, ktorého každodenne sprevádza smola a dostáva sa do zahanbujúcich situácií. Seriál si počas jedenástich rokov vysielania vyslúžil 39 ocenení Primetime Emmy či päť Zlatých glóbusov a získal množstvo pozitívnych ohlasov od kritiky.

 

Do roku 2011 nakrútili osemdesiat epizód, pričom každá séria vyšla aj na DVD. Okrem spomínaného Larryho Davida si v ňom zahrali aj Cheryl Hines, Jeff Garlin, Susie Essman či Jorge Garcia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies