Seriál Kráľovstvo skončí po štvrtej sezóne

NETKY.SK • 9 December 2016, 13:15 • 2 min
Seriál Kráľovstvo skončí po štvrtej sezóne

BRATISLAVA - Americký dramaticko-fantazijný seriál Kráľovstvo (2013) skoční po štvrtej sezóne.

slovakia

left justify in out

Jeho koniec oznámili predstavitelia televízie CW krátko po tom, čo tvorcovia začali s nakrúcaním finálovej epizódy. Spomínaná posledná séria historického projektu bude mať 16 častí, pričom prvú odvysielajú 10. februára a poslednú pravdepodobne v júni.


Kráľovstvo sleduje francúzsku a škótsku panovníčku Máriu I. Stuartovú počas jej života na francúzskom kráľovskom dvore s manželom Františkom II. Za projektom plným tajomných udalostí, politiky, intríg a lásky stojí producentská dvojica Laurie McCarthy a Stephanie SenGupta.

 

Hlavnú hrdinku stvárnila Adelaide Kane, Františka II. si zahral Toby Regbo a ako jeho matka Katarína Medicejská sa predstavila Megan Follows. Okrem nich si v seriáli zahrali napríklad aj Torrance Coombs, Celina Sinden, Anna Popplewell, Caitlin Stasey, Alan van Sprang, Rachel Skarsten, Rossif Sutherland či Amy Brenneman.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona