Seriál kapely The Monkees vyjde po prvý raz na Blu-ray diskoch

NETKY.SK • 10 September 2015, 07:23 • 2 min
Seriál kapely The Monkees vyjde po prvý raz na Blu-ray diskoch

LOS ANGELE - Americká kapela The Monkees plánuje vydať svoj rovnomenný seriál z rokov 1966 - 1968 po prvý raz na Blu-ray diskoch.

slovakia

left justify in out

Formácia uvedenie na trh aj film, ktorý s nimi v roku 1968 nakrútil režisér Bob Rafelson, pričom pripoja aj doteraz nezverejnené zábery z nakrúcania snímky. Desať diskov bude obsahovať všetkých 58 epizód projektu a rovnako ako spomínaný film sa dostanú na trh v HD kvalite.


Novinka vyjde v limitovanej edícii desaťtisíc očíslovaných box setov a ponúkne aj televízny film 33 1/3 Revolutions Per Monkee (1969), ale tiež bonusy v podobe reklám, v ktorých účinkovali členovia skupiny.


Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na špeciálne televízne mixy dvoch skladieb The Monkees, či na komentáre všetkých štyroch členov kapely. Dátum vydania novinky, prostredníctvom ktorej formácia oslávi 50. výročie založenia, zatiaľ nie je známy.


The Monkees vznikli v roku 1965 v zložení Micky Dolenz, Peter Tork, Michael Nesmith a Davy Jones. Posledný menovaný v roku 2012 zomrel. Debutový, eponymný album uviedli na trh v roku 1966 a zatiaľ posledný, jedenásty Justus v októbri 1996. Na konte majú hity ako Daydream Believer, Last Train to Clarksville, A Little Bit Me, A Little Bit You či I'm a Believer, ktorý sa objavil aj vo filme Shrek (2001).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies