Seriál Empire pokračuje štvrtou sezónou

NETKY.SK • 12 Január 2017, 13:25 • 2 min
Seriál Empire pokračuje štvrtou sezónou

BRATISLAVA - Americký dramatický seriál Empire (2015) bude pokračovať štvrtou sezónou.

slovakia

left justify in out

V stredu to na mediálnom turné Television Critics Association oznámili predstavitelia televízie Fox, ktorá projekt vysiela. Podobne ako druhá a tretia sezóna, ktorej druhá polovica odštartuje na televíznych obrazovkách v marci, aj tá nadchádzajúca bude mať 18 epizód.


Seriál sa zameriava na fiktívnu hip-hopovú a hudobnú spoločnosť Empire Entertainment, jej zakladateľa Luciousa Lyona a jeho rodinu. Po tom ako Luciousovi diagnostikujú smrteľnú chorobu, chce, aby riadenie rodinného podniku prevzal jeden z jeho troch synov, ktorí sa však stavajú proti sebe. Okrem toho sa po 17-ročnom treste vracia z väzenia magnátova bývalá manželka Cookie Lyon, ktorá chce nad spoločnosťou tiež prevziať kontrolu.

 

V projekte, ktorý si vyslúžil nominácie na ceny Primetime Emmy, People's Choice Award, Grammy či Zlatý glóbus, si majiteľa spoločnosti zahral Terrence Howard a jeho bývalú ženu Taraji P. Henson. Tá si za stvárnenie bývalej väzenkyne vlani odniesla napríklad spomínaný Zlatý glóbus.

 

Okrem nich sa v seriáli predstavili Jussie Smollett, Bryshere Y. Gray, Trai Byers, Serayah, Kaitlin Doubleday. Xzibit. Hosťovali v ňom tiež napríklad Ludacris, Alicia Keys, Mariah Carey, French Montana či Mary J. Blige.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona