Seriál Dobrá manželka skončí siedmou sezónou, posledný diel odvysielajú v máji

NETKY.SK • 8 Február 2016, 11:03 • 2 min
Seriál Dobrá manželka skončí siedmou sezónou, posledný diel odvysielajú v máji

BRATISLAVA - Predstavitelia televízie CBS oznámili, že poslednú epizódu seriálu Dobrá manželka (2009) odvysielajú 8. mája. O tom, že skončí aktuálnou siedmou sezónou, informovala CBS 7. februára, počas tohtoročného Super Bowlu - finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL).

slovakia

left justify in out

Potvrdili tak špekulácie, ktoré sa objavili po tom, ako predstaviteľka hlavnej hrdinky Julianna Margulies pred pár týždňami uviedla, že od apríla bude nezamestnaná.


"Ďakujeme a tlieskame vynikajúcemu hereckému obsadeniu na čele s perfektnou Juliannou Margulies a majstrovskému tvorivému a produkčnému tímu pod vedením brilantných Roberta a Michelle Kingovcov, ktorí priviedli k životu vkusný, sofistikovaný seriál, ktorý divákom priniesol množstvo nezabudnuteľných postáv a momentov," vyjadrili sa prezident CBS Entertainment Glenn Geller a prezident televíznych štúdií CBS David Stapf.


Seriál Dobrá manželka debutoval na televíznych obrazovkách 22. septembra 2009. V hlavnej úlohe sa počas všetkých sezón predstavila 49-ročná americká herečka Julianna Margulies, ktorá stvárnila matku a manželku Aliciu Florrick. Po jej boku si zahrali Matt Czuchry, Christine Baranski, Archie Panjabi, Alan Cumming, Josh Charles či Makenzie Vega.

 

Počas vysielania si vyslúžil mnoho prestížnych ocenení, vrátane piatich Primetime Emmy, dvoch Television Critics Association Award či jednej Peabody Award. Margulies získala v roku 2010 Zlatý Glóbus pre najlepšiu herečku v televíznom dramatickom seriáli aj Television Critics Association Award. Udelili jej tiež dve ceny Primetime Emmy.


Seriál Dobrá manželka priniesol príbeh Alicie Florrick, ktorá sa musela vrátiť k povolaniu obhajkyne a začať živiť rodinu po tom, ako jej manžel Peter Florrick, v podaní Chrisa Notha, skončil vo väzení za politickú korupciu a sexuálny škandál. Ako koncipientka prestížnej chicagskej právnickej firmy musí čeliť konkurencii mladých právnikov a získať si postavenie vo firme.

 

V ceste jej stojí dvadsiatnik Cary Agos, ktorého si zahral Matt Czuchry. Ten sa, rovnako ako Alicia, pokúša získať jediné voľné kreslo spoločníka vo firme. Matka Zacha a Grace sa však postupom času dostáva z pozície dobrej a poslušnej manželky politika a prevezme osud do vlastných rúk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona