Seriál Broadchurch sa skončí treťou sezónou

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 14:19 • 2 min
Seriál Broadchurch sa skončí treťou sezónou

LONDÝN - Britský detektívny seriál Broadchurch (2013) sa skončí po pripravovanej tretej sezóne. Oznámil to tvorca seriálu Chris Chibnall.

slovakia

left justify in out

"Toto bude záverečná kapitola Broadchurch. Máme pre divákov ešte jeden posledný príbeh, v ktorom budú účinkovať známe tváre ako aj nové postavy. Dúfam, že to bude presvedčivá a emotívna rozlúčka so seriálom, ktorý pre mňa znamená veľmi veľa," uviedol Chibnall.

 

Nová séria bude mať osem epizód, ktoré začnú nakrúcať v lete. V hlavných úlohách sa znova predstavia David Tennant ako detektív Alec Hardy a Olivia Colman ako jeho kolegyňa Ellie Miller, ktorí budú riešiť prípad vážneho sexuálneho napadnutia. Okrem nich sa v seriáli znova predstavia aj Jodie Whittaker (Beth Latimer), Andrew Buchan (Mark Latimer), Arthur Darvill (reverend Paul Coates), Carolyn Pickles (Maggie Radcliffe) či Adam Wilson (Tom Miller). Novými členmi hereckého obsadenia sú Julie Hesmondhalgh, Georgina Campbell, Sarah Parish, Charlie Higson a Mark Bazeley. O réžiu nových epizód sa postarajú Paul Andrew Williams, Daniel Nettheim a Lewis Arnold.
Broadchurch získal v roku 2014 cenu BAFTA pre najlepší dramatický seriál, pričom trofeje za herecké výkony dostali aj spomínaná Olivia Colman a David Bradley. Druhú sezónu vysielali vo Veľkej Británii vlani. Okrem toho vznikol aj americký remake s názvom Gracepoint (2014), v ktorom si taktiež zahral David Tennant. Po jeho boku sa predstavila Anna Gunn.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies