Seriál Akty X bude pokračovať už jedenástou sezónou

NETKY.SK • 21 Apríl 2017, 10:35 • 2 min
Seriál Akty X bude pokračovať už jedenástou sezónou

BRATISLAVA - Americká televízna spoločnosť Fox pripravuje ďalšiu sezónu seriálu Akty X (1993 - 2002 a 2016).

slovakia

left justify in out

V jedenástej sezóne, ktorá ponúkne desať epizód, sa v hlavných úlohách opäť predstavia David Duchovny ako Fox Mulder a Gillian Anderson ako Dana Scullyová. Na novinke sa opäť podieľa aj tvorca a výkonný producent Chris Carter. S nakrúcaním plánujú začať cez leto.

 

"Je niekoľko dôvodov, prečo majú Akty X taký veľký dopad na milióny fanúšikov po svete. Chrisova kreativita a skvelá práca Davida a Gillian ženú vpred tento fenomén populárnej kultúry a nemôžeme sa dočkať, aké nové záhady Mulder a Scullyová odhalia v novej kapitole seriálu," uviedol David Madden zo spoločnosti Fox.

Seriál Akty X vysielala televízia Fox v rokoch 1993 až 2002. V roku 2015 zástupcovia spoločnosti oznámili, že plánujú nakrútiť nové epizódy. Desiata sezóna, ktorá mala šesť častí, sa dostala na obrazovky vlani v januári. David Duchovny a Gillian Anderson si zahrali aj vo filmoch Akty X - Film (1998) a Akty X: Chcem uveriť (2008).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona