Sergio Ramos strelil v 400. dueli za Real gól, ale bol smutný

NETKY.SK • 9 Máj 2014, 08:02 • 2 min
Sergio Ramos strelil v 400. dueli za Real gól, ale bol smutný

MADRID - Španielsky futbalový reprezentant Sergio Ramos odohral v drese Realu Madrid 400. súťažný zápas a v stredajšom dueli najvyššej domácej súťaže vo Valladolide strelil gól, napriek tomu bol smutný.

slovakia

left justify in out

Nerozhodný výsledok 1:1 totiž znamená, že "biely balet" má dve kolá pred koncom Primera División na treťom mieste tabuľky jednobodové manko na druhý v poradí FC Barcelona a zaostáva už o štyri body za lídrom a mestským rivalom Atléticom.

 

"Prakticky sme prišli o majstrovský titul, v tejto situácii je takmer nemožné vyhrať ligu. Pokiaľ však existuje matematická šanca, Real Madrid je povinný bojovať," uviedol pre španielske médiá 28-ročný stopér Sergio Ramos (nar. 30. marca 1986). 

 

 

Rodák z mesta Camas strelil v ostatných štyroch zápasoch päť gólov: ten do siete Valladolidu v 35. min nádherne trafil z priameho kopu a išiel sa pochváliť na lavičku tradičnému exekútorovi štandardiek Cristianovi Ronaldovi, ktorý musel odstúpiť už v 9. min pre svalové zranenie. Kolumbijčan Humberto Osorio však v 87. min vyrovnal a znechutil Realu i Sergiovi Ramosovi jeho jubilejné vystúpenie. "V záverečnej desaťminútovke sme zvoľnili tempo proti tímu, ktorý bojuje o záchranu. Boli sme nepozorní a domáci nás potrestali," poznamenal majster sveta z roku 2010 a dvojnásobný kontinentálny šampión (2008, 2012), ktorý prišiel do Realu Madrid z FC Sevilla pred deviatimi rokmi v lete 2005. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies