Sergio Ramos nateraz zostáva hráčom Realu Madrid

NETKY.SK • 12 Júl 2015, 23:08 • 2 min
Sergio Ramos nateraz zostáva hráčom Realu Madrid

MADRID - Španielsky obranca Sergio Ramos odcestoval so svojimi spoluhráčmi na austrálske turné a nateraz zostane hráčom futbalového Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Upokojujúce správy pre priaznivcov kráľovského klubu deklarovala spoločná fotka so spoluhráčom Jesém Rodríguezom, ktorú na svojom Twitteri zverejnil španielsky krídelník s popiskom: "Na ceste do Austrálie pokračovať v tvrdom tréningu!"

 

Nie je tajomstvom, že Ramos je jedným z letných cieľov holandského trénera Louisa van Gaala, ktorý sa snaží vyriešiť kritický post v strede obrany Manchestru United. "Červení diabli" podľa zdrojov Sky Sports ponúkli na konci júna za 128-násobného španielskeho reprezentanta necelých tridsať miliónov libier. Vedenie "bieleho baletu" však túto ponuku bez váhania zmietlo zo stola.

 

Nový kapitán Realu Madrid sa v podobnom duchu vyjadril i v nedávnom rozhovore pre Canal Cuatro, pre ktorý stroho skonštatoval: "Momentálne nerokujem so žiadnym iným klubom, v Madride je všetko v absolútnom poriadku."

 

Rodák z Camasu počas desiatich rokov na Santiago Bernabéu odohral 314 ligových zápasov, v ktorých zaznamenal štyridsať presných zásahov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies