Sergej Lavrov: Boju proti terorizmu bránia geopolitická agenda a dvojité štandardy

NETKY.SK • 4 September 2018, 10:54 • 2 min
Sergej Lavrov: Boju proti terorizmu bránia geopolitická agenda a dvojité štandardy

MOSKVA - Geopolitické ambície a dvojité štandardy niektorých krajín bránia vytvoreniu kolektívneho boja proti terorizmu.

slovakia

left justify in out

Povedal to ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov vo svojom pozdrave na konferencii "Boj proti nedovolenému pohybu zbraní v rámci boja proti medzinárodnému terorizmu."

 

Námestník ministra zahraničných vecí Ruskej federácie Oleg Syromolotov čítal pozdrav v mene ministra.

 

Podľa Lavrova v súčasnosti existujú všetky predpoklady na organizovanie kolektívnej spolupráce v boji proti terorizmu. "Problémom však je, že medzinárodnému spoločenstvu sa nepodarilo zabezpečiť konsenzus v tomto dôležitom smere,“ povedal. "Vytvoreniu skutočne kolektívnej, spolupráce aj naďalej bránia geopolitické ambície, skrytá agenda a dvojité štandardy niektorých krajín."

 

Ako zdôraznil minister, Rusko považuje takýto stav za neprijateľný. "Keď problém terorizmu nadobudne skutočne všestranný charakter, nikto nebude schopný zaujať pozíciu vonkajšieho pozorovateľa," povedal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
KAratina New
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies