Serey Dié nepomôže Stuttgartu do konca sezóny

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 14:27 • 2 min
Serey Dié nepomôže Stuttgartu do konca sezóny

STUTTGART - Z klubovej kuchyne VfB Stuttgart prenikli na verejnosť v utorok tri správy - z pohľadu priaznivcov tohto nemeckého futbalového tímu dve zlé a jedna dobrá. Defenzívny stredopoliar Serey Dié už nepridá k 23 bundesligovým štartom v tejto sezóne ďalší. Vo víkendovom súboji na pôde SV Darmstadt 98 (2:2) utrpel zranenie slabín a v utorok absolvoval chirurgický zákrok.

slovakia

left justify in out

Vedenie VfB zároveň potvrdilo, že mužstvo opúšťa Daniel Didavi. Špílmacher tímu sa rozhodol pre zmenu dresu od nového ročníka. Nemecké médiá nedávno informovali, že jeho kroky povedú do VfL Wolfsburg. "Daniel sa rozhodol nepredĺžiť kontrakt, čo musíme s ťažkým srdcom akceptovať," uviedol na oficiálnom webe VfB Stuttgart jeho športový riaditeľ Robin Dutt.

 

Novým hráčom stuttgartského klubu sa v lete stane bývalý nemecký reprezentant do 21 rokov Jean Zimmer. Dvadsaťdvaročný krajný obranca 1. FC Kaiserslauern podpísal s VfB štvorročný kontrakt.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies