Serene Williamsovej chýba motivácia, tento rok už možno dohrala

NETKY.SK • 30 September 2015, 10:36 • 2 min
Serene Williamsovej chýba motivácia, tento rok už možno dohrala

NEW YORK - Podľa trénera americkej tenistky Sereny Williamsovej existuje možnosť, že jeho zverenkyňa sa ukáže na kurtoch až v roku 2016. Francúzsky kouč Patrick Mouratoglou, ktorý vedie svetovú jednotku od roku 2011, pre EPSN uviedol, že Serene aktuálne chýba motivácia a voľa vyhrávať.

slovakia

left justify in out

Hlavným dôvodom je semifinálová prehra na US Open. Mladšia zo sestier Williamsových vtedy nestačila na Talianku Robertu Vinciovú a musela sa vzdať svojho sna o kalendárnom grandslame. "Každá prehra bolí, ale tá semifinálová z US Open mrzí Serenu stokrát viac. Od dosiahnutia niečoho veľkého ju delili dva zápasy. Myslím si, že bude potrebovať dlhší čas, aby sa z toho spamätala," vyjadril sa Mouratoglou.

 

Existuje možnosť, že Serena nebude hrať ani na záverečnom Turnaji majsteriek v Singapure. "Uvidíme, koľko v nej zostalo motivácie vyhrávať. Nečudoval by som sa, ak by účasť v Singapure odvolala," dodal. Williamsová počas kariéry vyhrala 21 grandslamových titulov v dvojhre. Historický rekord drží austrálska legenda Margaret Courtová, ktorá ich má v zbierke 24.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona