Serena žiali za štvornohým miláčikom

NETKY.SK • 25 November 2015, 11:21 • 2 min
Serena žiali za štvornohým miláčikom

BRATISLAVA - Americká líderka svetového rebríčka tenistiek Serena Williamsová sa podelila o žiaľ za štvornohým miláčikom, ktorý ju opustil.

slovakia

left justify in out

"Dnešok bol pre mňa naozaj Ťažký. Moja výnimočná kamarátka, ktory som dostala, keď som mala 17 rokov (dva týždne pred prvým grandslamovým triumfom), ma opustila. Mala 16 rokov Klub este pred niekoľkými DNAME lietala. Rano ju Však opustili sily dostala som signál, že musí byť Statočný Nechať ju IST. S mojím otcom po boku sme HO Dalí milujúce zbohom. Veľmi mi chyba ai Bude. Jackie Baila Pete Williams, tvoja pamiatka TÚ Bude naveky, "napísala Serena prostredníctvom instagramového Konta, pridala viacerích spoločných fotografie takže psíkom.

 

 

Dnes je naozaj Ťažké pre mňa. Môj najlepší Priateľ, v której som sa Dostál na 17 (2 týždne pred tím, ako som vyhral svoju Prvú Grand Slam) ma opustil DNES. Ona bola 16 rokov Klub mladý Až robiť niekoľkými DNAME bola Stále šprintovať. ho zlá telo dal dnes ráno malička Spôsob, Ako mi podarí, ZE JE Čas, ABY som bol Statočný si nechal ju IST. S otcom po boku sme boli schopní podarí, milujúci zbohom. Bola to mnou od roku 1999 Až robiť súčasnosť, je Chyba mi HO tolko. Dostal som zo sprchy dnes popoludní ona tam nebola lízať nohu ako vzdy každý deň mi to pripomína, Ako moc, ZE ma miluje. Cítim sa Tak Šťastná, Zé MA taky zvláštny priatela. Dajti svojho psa, Macků , pohladiť veľkú pusu. #breakingheart #bff Jackie Baila Pete Williams Budeš míľ chýba Vaša pamati Bude žiť navždy.

Fotka uverejnenie používateľom Serena Williams (serenawilliams),


 

 

Jackie- Lauralei, Chip, a mamička chýbaš tak moc. Nikdy nezabudnem u. ❤️ ďakujem za láskavosť a radosť nám priniesol.

Fotka uverejnený používateľom Serena Williams (serenawilliams),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies