Serena Williamsová v semifinále dvojhry proti Wozniackej

NETKY.SK • 9 September 2011, 15:47 • 2 min
Serena Williamsová v semifinále dvojhry proti Wozniackej

Serena Williamsová v semifinále dvojhry proti Wozniackej - Tenis Americká tenistka Serena Williamsová sa stala druhou semifinalistkou ženskej dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. Trojnásobná singlová šampiónka z dvorcov vo Flushing Meadows vo štvrťfi

slovakia

left justify in out

img

Americká tenistka Serena Williamsová sa stala druhou semifinalistkou ženskej dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. Trojnásobná singlová šampiónka z dvorcov vo Flushing Meadows vo štvrťfinále ako nasadená dvadsaťosmička zdolala sedemnástku "pavúka" Rusku Anastasiu Pavľučenkovovú v dvoch setoch 7:5 a 6:1. V dueli o postup do finále nastúpi v piatok proti terajšej svetovej jednotke Dánke Caroline Wozniackej, ktorá vo štvrťfinále pokorila nasadenú desiatku Nemku Andreu Petkovičovú 6:1 a 7:6 (5).
      Mladšia zo sestier Williamsových na začiatku prvého setu trikrát za sebou stratila vlastné podanie, no vždy dokázala odpovedať rebrejkom a v koncovke slávila úspech. V druhom dejstve si bývalá svetová jednotka po rýchlom brejku vybudovala náskok 3:0 a zápas už dotiahla do úspešného konca. Semifinálovou súperkou Sereny Williamsovej bude víťazka súboja medzi svetovou jednotkou Dánkou Caroline Wozniackou a desiatou nasadenou Nemkou Andreou Petkovičovou.
      Američanka po postupe medzi elitné kvarteto žiarila spokojnosťou. "Som nadšená, že sa mi podarilo postúpiť do semifinále. Na začiatku zápasu som spravila zopár zbytočných chýb, no postupne som našla správny rytmus. Po zisku prvého setu som sa upokojila a v druhom dejstve už zápas prebiehal v mojej réžii," povedala v prvom interview Serena Williamsová, ktorá sa pred Wimbledonom vrátila do súťažného kolotoča po takmer ročnej prestávke zavinenej zranením päty a pľúcnou embóliou.          
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona