Serena Williamsová: Som single a bola som single

NETKY.SK • 10 September 2014, 12:19 • 2 min
Serena Williamsová: Som single a bola som single

NEW YORK - Americká líderka svetového rebríčka tenistiek Serena Williamsová krátko po triumfe na newyorských grandslamových US Open pocítila potrebu verejne sa vyjadriť k svojmu súkromiu.

slovakia

left justify in out

"Aby som odpovedala na všetky vaše otázky: som ´single´ a bola som ´single´, takže špekulácie sa môžu skončiť," uviedla čoskoro 33-ročná už 18-násobná šampiónka vo dvojhre na veľkej štvorke S. Williamsová. Predtým značne záhadnejšie napísala: "Niektorí ľudia si vždy vyberú príšerne, hoci aj majú dúhu pred očami. Teraz je však tá dúha preč." 

 

Serena dva roky spolupracuje s francúzskym koučom Patrickom Mouratoglouom a všeobecne panoval názor, že tvoria pár. Od júna sa objavovali chýry o civilnej rozluke. Portál Tennis World pripomenul, že ich súčasťou boli názory o možnom takomto vysvetlení neúspechov mladšej zo sestier Williamsových na Roland Garros aj Wimbledone. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona