Serena Williamsová sa predstaví na obľúbenom turnaji v Miami, dostala voľnú kartu

NETKY.SK • 8 Február 2018, 11:16 • 2 min
Serena Williamsová sa predstaví na obľúbenom turnaji v Miami, dostala voľnú kartu

MIAMI - Domáca hviezda po materskej prestávke Serena Williamsová dostala voľnú kartu na štart na tenisovom turnaji WTA Premier Mandatory Miami Open presented by Itaú na tvrdom povrchu v americkom Miami na Floride (20. - 31. marca).

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol web Tenisovej asociácie žien (WTA). Tridsaťšesťročná bývalá jednotka svetového rebríčka S. Williamsová je 8-násobnou miestnou šampiónkou. Bude to posledná edícia v areáli Crandon Park Tennis Center v lokalite Key Biscayne, následne sa turnaj presťahuje na Hard Rock Stadium klubu Miami Dolphins zo súťaže NFL v americkom futbale.

 

Mladšia zo sestier Williamsových dosiaľ naposledy hrala vlani v januári, na melbournských Australian Open získala svoj 23. singlový grandslamový titul. Do akcie sa vráti tento víkend v Asheville v rámci stretnutia USA - Holandsko vo štvrťfinálovom 1. kole Pohára federácie 2018 reprezentačných družstiev žien. V kádri úradujúcich víťaziek MS tímov ITF Američaniek je aj Venus Williamsová.

 

Serena sa pred štartom v Miami predstaví aj v kalifornskom Indian Wells (7. - 18. marca). Serena Williamsová 1. septembra priviedla na svet dcérku Alexis Olympiu, otcom dievčatka a od novembra aj manželom tenistky je Alexis Ohanian.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies