Serena Williamsová sa ako prvá kvalifikovala na MS WTA do Singapuru

NETKY.SK • 6 September 2014, 15:01 • 2 min
Serena Williamsová sa ako prvá kvalifikovala na MS WTA do Singapuru

NEW YORK - Americká tenistka Serena Williamsová sa vďaka postupu do finále US Open ako prvá kvalifikovala na októbrové MS WTA v Singapure.

slovakia

left justify in out

Svetová jednotka bude obhajovať tituly z posledných dvoch Masters v Istanbule. Ak vyhrá na prestížnom turnaji piatykrát, v historickej tabuľke sa dostane na druhé miesto, keď vyrovná zápis Nemky Steffi Grafovej. S ôsmimi trofejami je suverénne na čele Američanka Martina Navratilová.
      

"Som šťastná, že sa mi podarilo opäť kvalifikovať na záverečný vrchol sezóny. V Singapure urobím všetko pre obhajobu titulu. Teším sa, že budem môcť súperiť s najlepšími hráčkami na okruhu," povedala mladšia zo sestier Williamsových pre oficiálnu stránku WTA. "Serena Williamsová je jednou z najlepších tenistiek v histórii. V piatok postúpila do svojho 22. grandslamového finále a právom si ako prvá vybojovala miestenku do Singapuru," povedala šéfka WTA Stacey Allasterová na margo Američanky, ktorá v nedeľu nastúpi v dueli o titul na US Open proti Dánke Caroline Wozniackej.
      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies