Serena Williamsová po triumfe nad Venus: Bolo to iné ako v mladosti

NETKY.SK • 1 September 2018, 11:35 • 2 min
Serena Williamsová po triumfe nad Venus: Bolo to iné ako v mladosti

NEW YORK - Americká tenistka Serena Williamsová sa suverénnym spôsobom prebojovala do osemfinále dvojhry na záverečnom grandslamovom turnaji sezóny US Open. V 3. kole ako nasadená sedemnástka deklasovala svoju staršiu sestru Venus Williamsovú 6:1, 6:2.

slovakia

left justify in out

 

"Mám dobrý pocit z toho. že tento zápas je už za mnou, bez ohľadu na jeho výsledok. Nastúpiť proti sestre je niečo špecifické, navyše to už nie je ako v mladosti keď sme mali 18 či 19 rokov a celá tenisová budúcnosť bola pred nami," citovala slová mladšej zo sestier Williamsových oficiálna stránka WTA.

Venus priznala, že Serena zvíťazila zaslúžene. "Ešte nikdy nehrala Serena proti mne takto dobre. Nemyslím si, že som na kurte robila niečo zle, ale ona robila všetko dobre. Jej úroveň tenisu bola veľmi vysoká a určite urobí všetko pre to, aby si ju udržala až do konca turnaja." Ďalej ide aj nasadená osmička Češka Karolína Plíšková, finalistka z roku 2016 zdolala domácu Američanku Sofiu Keninovú 6:2, 7:6 (2).

 

ženy - dvojhra - 3. kolo:

Serena Williamsová (17-USA) - Venus Williamsová (16-USA) 6:1, 6:2, Ashleigh Bartyová (18-Austr.) - Karolína Muchová (ČR) 6:3, 6:4, Kaia Kanepiová (Est.) - Rebecca Petersonová (Švéd.) 6:3, 7:6 (3), Karolína Plíšková (8-ČR) - Sofia Keninová (USA) 6:4, 7:6 (2)

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies