Serena Williamsová: Nenechala by som sa opiť a znásilniť!

NETKY.SK • 19 Jún 2013, 11:20 • 2 min
Serena Williamsová: Nenechala by som sa opiť a znásilniť!

NEW YORK - Americká tenistka Serena Williamsová nepreukázala veľa pochopenia pre obeť znásilnenia v Steubenville. K prípadu, ktorý stále rezonuje v USA, jednotka svetového rebríčka poznamenala, že sa síce nechce dotknúť 16-ročnej dievčiny, ale sama by sa vraj v podobnej situácii nemohla ocitnúť.

slovakia

left justify in out

Dvaja hráči stredoškolského tímu amerického futbalu v Steubenville v štáte Ohio minulý rok v auguste znásilnili dievča, ktoré bolo pod silným vplyvom alkoholu a na nič si nepamätalo. 

V marci šestnásťročných mladíkov odsúdili, Ma'lik Richmond dostal trest jeden rok odňatia slobody v zariadení pre delikventov do 21 rokov, Trentovi Maysovi pridali jeden rok za to, že obeť odfotil a snímky zverejnil na sociálnych sieťach. 

Šestnásťnásobná grandslamová šampiónka Serena Williamsová sa k záležitosti vyjadrila pre časopis Rolling Stones pred odletom do Londýna na medzinárodné otvorené majstrovstvá Anglicka vo Wimbledone, kde bude obhajovať vlaňajší titul.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona