Serena Williamsová nastúpi koncom roka v exhibičnom stretnutí proti sestre Venus

NETKY.SK • 5 December 2018, 16:20 • 2 min
Serena Williamsová nastúpi koncom roka v exhibičnom stretnutí proti sestre Venus

ABÚ ZABÍ - Americká tenistka Serena Williamsová sa koncom roka predstaví na exhibičnom podujatí Mubadala World Tennis Championship v Abú Zabí v Spojených arabských emirátoch (27. - 29. 12.).

slovakia

left justify in out

V zápase nastúpi proti svojej sestre Venus. Vlani v decembri sa práve na tomto podujatí predstavila prvýkrát po pôrode svojej dcéry. V danom stretnutí nestačila na Lotyšku Jelenu Ostapenkovú.

 

"Minulý rok sa mi v Abú Zabí veľmi páčilo. Teším sa, že sa znovu uvidím toto krásne mesto a rovnako verím, že poteším aj mojich fanúšikov. Tento rok nastúpim proti mojej sestre, čo robí blížiaci sa zápas pre mňa ešte špeciálnejším," uviedla Serena v zverejnenom stanovisku.

Na rovnakom mieste sa predstavia koncom decembra aj muži. V akcii budú okrem iných aj Srb Novak Djokovič, Španiel Rafael Nadal a vlaňajší víťaz podujatia Juhoafričan Kevin Anderson. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies