Serena Williamsová: Na maratón mám priveľký zadok

NETKY.SK • 9 November 2014, 15:25 • 2 min
Serena Williamsová: Na maratón mám priveľký zadok

BRATISLAVA - Americká tenistka Serena Williamsová je líderkou svetového rebríčka a jednou z najúspešnejších hráčok v histórii bieleho športu, nepovažuje však sama seba za dosť fit na nadšenecký pokus v inom športovom odvetví.

slovakia

left justify in out

"Mám priveľký zadok na to, aby som bežala maratón," sebaironicky odpovedala 33-ročná držiteľka 18 singlových grandslamových trofejí Serena na otázku, či sa nenechá inšpirovať nedávnym newyorským výkonom svojej dánskej kamarátky a kolegyne z kurtov Caroline Wozniackej (3:26:33 h).

 

Serena ďalej v rámci twitterovej seansy Q&A prezradila, že je "single", ale nie z presvedčenia. Kanadskej finalistke tohtoročného Wimbledonu Eugenie Bouchardovej prisúdila skvelú kariéru a vyjavila, že v budúcnosti by si rada ešte zahrala miešanú štvorhru. Vynikajúci kouč musí byť podľa nej najmä úprimný a lojálny.

 

Mladšia zo sestier Williamsových aktuálne oddychuje s Wozniackou na Bahamách a severanka si v rámci toho naordinovala šprint-triatlon. Američanka k tomu napísala: "Idem tiež do toho. Jediným problémom je, že neplávam a nebehám."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies