Serena Williamsová ignoruje krajanku Stephensovú

NETKY.SK • 6 Máj 2013, 11:57 • 2 min
Serena Williamsová ignoruje krajanku Stephensovú

LOS ANGELES - V americkom ženskom tenise sa rodí nepriateľstvo medzi generáciami reprezentované dvojicou Sloane Stephensová, Serena Williamsová.

slovakia

left justify in out

Takýto dojem vzbudzuje rozhovor, ktorý pre ESPN Magazine poskytla 20-ročná vychádzajúca hviezda Stephensová. Dieru do tenisového sveta spravila na tohtoročnom Australian Open, kde postúpila medzi štyri najlepšie. Vo štvrťfinále zdolala práve krajanku a štvornásobnú víťazku podujatia Serenu Williamsovú, ktorá vraj s ňou odvtedy neprehovorila ani slovo.

"Ľudia by o tom mali vedieť. Všetci si myslia, že Serena je priateľská a tak podobne, ale skutočnosť je iná," tvrdí Stephensová. Ich vzťah bol viac ako odmeraný aj pred dvoma týždňami, keď spolu reprezentovali USA v zápase o účasť v svetovej skupine Pohára federácie 2014 vo floridskom Delray Beach so Švédskom (3:2). 

"Nedočkala som sa od nej ani jedného slova. Nehovorila so mnou, ani ma nepozdravila, nepozrela sa mojím smerom. Od zápasu v Melbourne sa mi vyhýba," posťažovala sa mladá Afroameričanka a pripomenula, že Serena s ňou odmietla komunikovať aj na sociálnej sieti Twitter. 

Stephensová priznala, že v sestrách Williamsových sa sklamala už ako 12-ročná, keď spolu s ďalšími fanúšikmi márne čakala na ich autogram. "Stála som tam celý deň. Išli okolo nás tri razy, no ani raz nám nepodpísali plagáty."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies