Serena Williamsová chce víťaziť, stále myslí na Grand Slam

NETKY.SK • 16 December 2015, 09:27 • 2 min
Serena Williamsová chce víťaziť, stále myslí na Grand Slam

NEW YORK - Serena Williamsová bude mať budúci rok v septembri už 35 rokov, napriek tomu si trúfa zostať na vrchole svetového ženského tenisu. Stále rozmýšľa aj nad pokorením kalendárneho, resp. pravého Grand Slamu, teda triumfov na všetkých štyroch grandslamových turnajoch v jednom roku.

slovakia

left justify in out

V tomto roku bola veľmi blízko k tomuto historickému zápisu, ale v semifinále US Open jej sen o grandslamovom komplete šokujúco prerušila Talianka Roberta Vinciová. Napriek tomu víťazstvá na Australian Open, Roland Garros aj Wimbledone a suverénny koncoročný post svetovej jednotky urobili zo Sereny športovú osobnosť roka podľa prestížneho magazínu Sports Illustrated.


"Grand Slam v sezóne 2016? Uvidíme. Zatiaľ som na neho nedosiahla, ale nechcem na seba vyvíjať zbytočný tlak. Určite chcem naďalej víťaziť na najväčších podujatiach na okruhu," povedala Serena Williamsová. Pridala aj postreh týkajúci sa antukového vrcholu Roland Garros. "V Paríži som zvíťazila iba trikrát. Dosiahnuť to znova bude zrejme o čosi náročnejšie," podotkla fenomenálna tenistka, ktorá zakončila rok 2015 s bilanciou 53 výhier a tri prehry.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies