Serena Williamsová bude hrať Fed Cup s vyhliadkou na štart na OH 2012

NETKY.SK • 11 August 2011, 15:39 • 2 min
Serena Williamsová bude hrať Fed Cup s vyhliadkou na štart na OH 2012

Serena Williamsová bude hrať Fed Cup s vyhliadkou na štart na OH 2012

slovakia

left justify in out

img

Americká tenistka Serena Williamsová bude reprezentovať svoju krajinu po dlhom čase v Pohári federácie. Súčasťou neoficiálnych majstrovstiev sveta ženských družstiev bude prvýkrát od roku 2007.
      Americká tenisová asociácia oznámila, že ak bude hájiť farby USA dvakrát v budúcom roka, získa právo štartu aj na nadchádzajúcich OH 2012 v Londýne. Štart na nich je podmienený reprezentáciou krajiny vo Fed Cup-e.
      "Som pripravená hrať v oboch meraniach síl USA v roku 2012. Po tom, ako som pre zdravotné problémy musela odriecť reprezentáciu v posledných niekoľkých prípadoch, sa už teším na ďalšie konfrontácie, počas ktorých chcem pomôcť tímu vrátiť sa do I. svetovej skupiny," píše sa v oficiálnom vyhlásení Williamsovej.
      Američanky hostia Bielorusky 4. a 5. februára na zatiaľ neznámom povrchu i mieste, víťazky postúpia do aprílového play off o účasť v najvyššej skupine. Zdolaný tím naopak bude musieť čeliť v rovnakom termíne hrozbe vypadnutia do skupiny americkej resp. euro-africkej zóny.
Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies