Serena Williamsová bude chýbať na MS WTA Tour v Singapure

NETKY.SK • 17 Október 2016, 09:06 • 2 min
Serena Williamsová bude chýbať na MS WTA Tour v Singapure

LONDÝN - Americká tenistka Serena Williamsová sa nepredstaví na záverečnom turnaji roka MS WTA Tour v Singapure (23. - 30. októbra).

slovakia

left justify in out

Podľa informácie agentúry AP je dôvodom zranenie ramena. Tridsaťpäťročná svetová hráčka číslo dva tak bude chýbať na tomto podujatí už druhý rok za sebou.

 

Dvadsaťdvanásobná grandslamová šampiónka sa pre problémy so zranením nepredstavila ani na nedávnych turnajoch WTA vo Wu-chane a v Pekingu. WTA oznámila jej absenciu v Singapure prostredníctvom videa na oficiálnom webe.

 

"Som naozaj veľmi, veľmi sklamaná, že nebudem môcť štartovať. Ale môj lekár nástojil, aby som zostala doma a liečila sa. Bol to pre mňa naozaj ťažký rok," odkázala tenistka v oficiálnom stanovisku.

 

Serena Williamsová na US Open stratila post líderky svetového rebríčka, na čele ju vystriedala Nemka Angelique Kerberová. Odvtedy neštartovala na žiadnom turnaji. Tento rok hrala len na ôsmich turnajoch, dva vyhrala, vrátane júlového Wimbledonu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies