Serena v Miami ani nemala bežať, taxík bol účelový

NETKY.SK • 16 December 2015, 15:40 • 2 min
Serena v Miami ani nemala bežať, taxík bol účelový

MIAMI - Americká líderka svetového rebríčka tenistiek Serena Williamsová absolvovala časť 5-kilometrovej trate na vlastnom nedeľňajšom charitatívnom bežeckom podujatí Serena Williams Live Ultimate Run v Miami na Floride taxíkom, ako informoval Daily Mail aj s pripojením usvedčujúcej fotografie.

slovakia

left justify in out

Dôvodom na zvezenie však nebola prípadná pohodlnosť či zdravotná indispozícia.


"Ráno pred podujatím sme sa zaoberali možnosťou, že ona tento rok vôbec nepobeží a namiesto toho nám pomôže s hostiteľskými aj komentátorskými záležitosťami, zatiaľ čo na trati bude jej sestra Venus. Serena sa však v poslednej chvíli rozhodla symbolicky absolvovať aspoň časť trate, aby osobne podporila účastníkov," uviedol pre RunnersWorld.com Ken Nwadike, marketingový riaditeľ spoločnosti Runner Buzz Media. "Serene ponúkali v cieli účastnícku medailu, osobne som ju však počul povedať, že nebežala a teda jej nepatrí tento spomienkový predmet," dodal Nwadike.

 


"Tento rok som neabsolvovala celú trať, budúci rok sa k tomu vrátim," skonštatovala 34-ročná 21-násobná singlová grandslamová šampiónka S. Williamsová vo videu na facebooku. Web The Wrap konkretizoval, že dospelí účastníci mohli bežať štvrťmaratón alebo spomenutých 5 km, ktoré kompletne zvládla Serenina staršia sestra Venus.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona