Serena spochybnila štart v Singapure, Cibulkovej svitla nádej

NETKY.SK • 3 Október 2014, 14:06 • 2 min
Serena spochybnila štart v Singapure, Cibulkovej svitla nádej

PEKING - Americká líderka svetového rebríčka tenistiek vo dvojhre Serena Williamsová zo zdravotných dôvodov možno nebude 20. - 26. októbra štartovať na koncosezónnom výberovom šampionáte WTA Finals v Singapure.

slovakia

left justify in out

"Nemyslím si, že by pre mňa bolo rozumné hrať tam. Tak to cítim. Počkám však a uvidíme, ako sa to vyvinie," povedala podľa webu Tennis World čerstvo 33-ročná Serena po tom, ako nenastúpila na piatkové štvrťfinále v Pekingu pre zranenie ľavého kolena. Mladšia zo sestier Williamsových odletí do Európy, kde podstúpi podrobnejšie vyšetrenia. 

 

Prípadná absencia Američanky by otvorila šancu Dominike Cibulkovej. Ak by Serena zrušila svoju účasť, v tejto chvíli by to znamenalo, že nad čiaru by sa posunula Nemka Angelique Kerberová, za ktorou slovenská jednotka zaostáva v hodnotení Road to Singapore o 572 bodov. Ešte sa predstaví v Linzi a Moskve, tieto dva turnaje ponúkajú dovedna 750 bodov (280+470). Medzi Kerberovou a Cibulkovou je v "Race" len Ruska Jekaterina Makarovová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies