Serena sa vyhýba svojim pomenovaným náladám

NETKY.SK • 30 Máj 2013, 09:27 • 2 min
Serena sa vyhýba svojim pomenovaným náladám

PARÍŽ - Americká tenistka Serena Williamsová sa v dokumentárnom filme priznala k bohatému vnútornému životu a po stredajšom postupe do 3. kola Roland Garros v Paríži pristúpila na prekáranie o pomenovaných alternatívnych osobnostiach.

slovakia

left justify in out

"Summer je moja asistentka. Veľmi efektívna, neuveriteľná. Rada organizuje a je úžasná. Mám ju rada. Na Megan si spomínam, hoci som ju vytesnila. Bola zlým dievčaťom a zišla mi z očí," vyhlásila líderka svetového rebríčka a priblížila v rámci tohto bizarného panoptika aj pozíciu 'Psycho Sereny': "Takisto som ju už dlho nevidela. Snažím sa zachovať si od nej odstup. Na kurte sa správa bláznivo a naozaj tvrdo bojuje, ale občas zachádza priďaleko." Keď sa do debaty dostala Lapuanda, Serena so smiechom vyhŕkla: "Nemá povolenie vychádzať von. Je v podmienke. Nepovažujem ju pritom za hrubú, ale priamu, úprimnú. Určite by ste netúžili skrížiť jej cestu. Vtedy totiž vybuchne. Nehovorím s ňou nejako často. Máme tendenciu vyhýbať sa jej - je fanatická." 

Mladšia zo sestier Williamsových sa predviedla v horšom svetle najmä počas semifinále newyorských US Open 2009 proti Belgičanke Kim Clijstersovej, keď sa vyhrážala čiarovej rozhodkyni. 

Tridsaťjedenročná držiteľka 15 singlových grandslamových titulov Serena vysvetlila aj to, prečo si na vrcholné podujatie vo francúzskej metropole zvlášť starostlivo vyberá športový úbor. "Z dôvodu, ktorý nepoznám, vždy pri schvaľovaní modelov mám pocit, že pre Paríž musím vyrukovať s tým najlepším na seba. Možno to súvisí s povesťou hlavného mesta módy a štýlu. Vždy tu chcem vyzerať dobre, keď už sa nezvyknem zdržať na dvorci nejako dlho," rozmarne podotkla Serena, ktorá vlani pri Seine prehrala už v 1. kole s domácou Virginie Razzanovou, v stredu premožiteľkou lúčiacej sa Zuzany Kučovej. Američanka sa snaží získať svoj prvý miestny titul od roku 2002.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies