FOTO Serena priznala, že fotky s bruškom sa dostali na internet omylom!

NETKY.SK • 26 Apríl 2017, 16:08 • 2 min
FOTO Serena priznala, že fotky s bruškom sa dostali na internet omylom!

VANCOUVER - Nebyť omylu, tehotenstvo americkej tenistky Sereny Williamsovej by ešte stále bolo tajomstvom. Budúca mamička priznala, že pri manipulácii s elektronickými fotografiami na sociálnej sieti Snapchate klikla na nesprávnu ikonu. Snímka tenistky v plavkách so statusom "20 týždňov" okamžite vzbudilo pozornosť.

slovakia

left justify in out

Serena príspevok zmazala, ale tehotenstvo neskôr potvrdili jej zástupcovia a následne aj internetová stránka Tenisovej asociácie žien (WTA). "Iba som si chcela uložiť fotky. Robila som to toľkokrát, ale teraz mi ušla ruka," priznala Williamsová, ale z nechceného úniku nerobí vedu, pretože v blízkej budúcnosti aj tak mala v pláne podeliť sa o informáciu so svetom.


Tridsaťpäťročná 23-násobná grandslamová šampiónka vo dvojhre Serena Williamsová čaká dieťa s Alexisom Ohanianom, spoluzakladateľom Redditu a internetovým magnátom. Minulý rok v decembri oznámili svoje zasnúbenie.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies