Serena prekonala svoj osobný rekord v počte víťazstiev za sebou

NETKY.SK • 17 Máj 2013, 17:36 • 2 min
Serena prekonala svoj osobný rekord v počte víťazstiev za sebou

RÍM - Americká líderka svetového rebríčka tenistiek Serena Williamsová zlepšila svoj dvojnásobný osobný rekord v počte zápasových úspechov v rade. Piatkový štvrťfinálový suverénny triumf 6:2, 6:0 nad Španielkou Carlou Suárezovou-Navarrovou na antuke v Ríme je pre 31-ročnú 15-násobnú singlovú grandslamovú šampiónku 22. bez prerušenia.

slovakia

left justify in out

Serena dosiaľ mala maximum v podobe šnúr 21 víťazstiev z rokov 2002 a 2003. Prvú jej v Los Angeles prestrihla krajanka Chanda Rubinová, druhú v Charlestone Belgičanka Justine Heninová. Mladšia zo sestier Williamsových dosiaľ naposledy ťahala za kratší koniec 17. februára proti Bieloruske Viktorii Azarenkovej vo finále v katarskej Dauhe. Medzičasom získala tituly v Miami (6 víťazstiev), Charlestone (5), fedcupovom zápase o svetovú skupinu 2014 proti Švédkam (2), Madride (6) a teraz pridala 3 úspechy v areáli Foro Italico. Osemfinálová premožiteľka Dominiky Cibulkovej Serena si v sobotňajšom semifinále v talianskej metropole zmeria sily s postupujúcou zo zápasu Simona Halepová (Rum.) - Jelena Jankovičová (Srb.).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies