Serena najskôr linebacker, potom quarterback

NETKY.SK • 26 Január 2015, 10:36 • 2 min
Serena najskôr linebacker, potom quarterback

MELBOURNE - Štvrťfinálovej súperke Dominiky Cibulkovej na tenisovom Australian Open Serene Williamsovej imponuje v americkom futbale pozícia brániaceho hráča likvidujúceho útoky protivníka.

slovakia

left justify in out

Líderka svetového rebríčka vo dvojhre a nasadená jednotka na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny je spolumajiteľkou tímu NFL Miami Dolphins a týždeň pred Super Bowlom sa vyznala zo svojej vášne pre tento mužný šport.

 

"Bože, rada by som bola linebackerom. Milujem blokovanie," spontánne vyhlásila Američanka, ale po krátkom zamyslení zmenila názor a priklonila sa k postu rozohrávača: "Viete čo? Radšej budem quarterbackom." 

 

Serena neváhala s odpoveďou na hypotetickú otázku, ktorí súčasní tenisti by sa mohli presadiť v americkom futbale. "Nadal by bol dobrý running back, pretože je nižší a vie rýchlo behať. Roger by mohol byť quarterback. Myslím si, že v tom by bol skvelý," zvažovala tenistka kvality dvoch veľkých rivalov. Uplatnenie našla aj svojej sestre Venus: "Jednoznačný wide receiver." Keď však prišlo na lámanie chleba, či by bola lepším cornerbackom Maria Šarapovová alebo Eugenie Bouchardová, Serena len konštatovala: "Mali by sme si všetky spolu zahrať." A nemyslela tenis. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies