Serena musí byť dva dni v Singapure, ak sa chce vyhnúť pokute

NETKY.SK • 4 Október 2015, 16:08 • 2 min
Serena musí byť dva dni v Singapure, ak sa chce vyhnúť pokute

BRATISLAVA - Americká líderka svetového rebríčka tenistiek vo dvojhre Serena Williamsová musí osobne byť dva dni na koncosezónnom šampionáte a vždy aspoň tri hodiny svojho času vyhradiť propagačným aktivitám, inak jej hrozí pokuta 125 000 USD.

slovakia

left justify in out

Na takéto znenie pravidiel upozornili viaceré zdroje, napríklad Sporting Life, Live Tennis či Straits Times. Už istá koncoročná jednotka renkingu Serena vo štvrtok oznámila, že zo zdravotných dôvodov si vyberá pauzu až do konca súťažného ročníka. Čerstvo 34-ročná držiteľka 21 singlových grandslamových titulov ešte mala štartovať 3. - 11. októbra v Pekingu a 25. októbra - 1. novembra na "výberovom" šampionáte WTA Finals v Singapure.

"Serenino zdravie musí byť prioritou číslo jeden. Riziko zranenia je realitou vo svete vrcholných športových výkonov. Serena nám bude v Pekingu aj Singapure chýbať, želáme jej čo najrýchlejšie zotavenie," citoval web ESPN prezidentku Tenisovej asociácie žien (WTA) Micky Lawlerovú.

Serena ako top-favoritka 11. septembra šokujúco podľahla v semifinále newyorských US Open Talianke Roberte Vinciovej. Dobyvateľka Australian Open, Roland Garros aj Wimbledonu 2015 sa 28. septembra dotiahla ku krajanke Chris Evertovej na historickú tretiu priečku podľa počtu týždňov na vrchole renkingu - má ich na konte 260.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies