Serena chce dánske občianstvo či adopciu Wozniackej

NETKY.SK • 19 November 2014, 16:29 • 2 min
Serena chce dánske občianstvo či adopciu Wozniackej

HERNING - Americká jednotka svetového rebríčka tenistiek Serena Williamsová chce dánske občianstvo alebo adopciu svojej kamarátky Caroline Wozniackej.

slovakia

left justify in out

Šibalským tónom to vyhlásila na tlačovej besede pred exhibičným zápasom so Srbkou Anou Ivanovičovou v Herningu, citovala ju internetová stránka Tenisovej asociácie žien (WTA).

 

"Mám Caroline rada, je to moja kamoška," skonštatovala 33-ročná držiteľka 18 singlových grandslamových titulov S. Williamsová a k svojej aktuálnej destinácii uviedla: "Milujem cestovanie a spoznávanie nových miest. Práve od Caroline som počula o Dánsku veľa pekných vecí, teším sa teda na niekoľko dní strávených v tejto krajine." Obe nedávno pobudli na Bahamách, kde sa ako členky jedného tímu zapojili do šprint-triatlonu. O deväť rokov mladšia severanka týždeň predtým viac ako so cťou absolvovala Newyorský maratón, Serena ju oddane čakala v cieli. 

 

Niekdajšia jednotka renkingu Wozniacka bola koncom minulého týždňa na Haiti, podporila humanitárny projekt Medishare. V stredu si odkrútila prvý deň medzisezónnej prípravy, informovala o tom prostredníctvom Instagramu. 

 

Duel Sereny s bývalou líderkou počítačového poradia Ivanovičovou je na programe už v stredu o 21.00 h pod názvom Energi Danmark Champions Battle v 15-tisícovej hale Jyske Bank Boxen. Najlacnejšie lístky stáli 275 DKr, čo je v prepočte približne 37 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies