Seredskí policajti zaistili ukradnuté auto, po páchateľovi naďalej pátrajú

NETKY.SK • 29 Apríl 2014, 16:00 • 2 min
Seredskí policajti zaistili ukradnuté auto, po páchateľovi naďalej pátrajú

SEREĎ - Seredskí policajti zaistili auto tesne po jeho krádeži. V sobotu (26. 4.) hliadkovali v Seredi na Trnavskej ulici. Spozorovali osobné auto, ktoré vychádzalo z rýchlostnej cesty R1 od Trnavy.

slovakia

left justify in out

Keď si vodič auta všimol policajnú hliadku, počas jazdy vypol svetlá a zašiel na krajnicu. Tam znovu zapol svetlá a vysokou rýchlosťou vyštartoval. Informovala o tom TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.
     

Policajti sa usilovali červenú Škodu Fabia zastaviť a skontrolovať, vodič začal vysokou rýchlosťou unikať no o chvíľu narazil do stromu a z auta ušiel. "Polícia na chytenie vodiča nasadila služobného psa, napriek tomu sa ho zatiaľ nepodarilo vypátrať," konštatovala hovorkyňa. Dodala, že počas obhliadky policajti zistili, že auto bolo len 15 minút predtým ukradnuté v Križovanoch nad Dudváhom. 
     

"Polícia začala trestné stíhanie pre krádež a poškodzovanie cudzej veci a po páchateľovi naďalej pátra," uzavrela Kredatusová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies