SEREĎ: Polícia vyšetruje lúpež v zlatníctve a žiada občanov o pomoc

NETKY.SK • 16 Október 2012, 12:12 • 2 min
SEREĎ: Polícia vyšetruje lúpež v zlatníctve a žiada občanov o pomoc

SEREĎ: Polícia vyšetruje lúpež v zlatníctve a žiada občanov o pomoc

slovakia

left justify in out

img

Polícia vyšetruje lúpež v zlatníctve, ktorá sa stala dnes krátko po pol jedenástej na Námestí Slobody v Seredi. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Michal Hanus.
      "Minimálne traja neznámi, kuklami maskovaní páchatelia v blízkosti zlatníctva zaparkovali osobné auto Audi A6 modrej farby s evidenčným číslom MT 262 CU. Dvaja z nich so sekerami vošli do priestorov zlatníctva," priblížil Hanus s tým, že predavačka ich pri príchode počula a skryla sa.
      Ako hovorca ďalej uviedol, páchatelia rozbili sklenené výplne, odcudzili zlaté šperky a z miesta následne ušli. K zraneniu osôb neprišlo. Polícia začala okamžite po vozidle, ako aj po páchateľoch intenzívne pátrať. "Zároveň žiadame občanov, ktorí majú akékoľvek informácie, ktoré by pomohli páchateľov vypátrať, aby sa prihlásili na najbližšom policajnom útvare alebo zavolali na linku 158," povedal Hanus.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies