Serečin z Arménska zatiaľ do Michaloviec

NETKY.SK • 8 November 2014, 10:22 • 2 min
Serečin z Arménska zatiaľ do Michaloviec

MICHALOVCE - Slovenský futbalista Filip Serečin predčanse ukončil svoje pôsobenie v arménskom klube FC Banants Jerevan a momentálne sa pripravuje s druholigovým tímom MFK Zemplín Michalovce, za ktorý už v minulosti hrával. Informuje o tom denník Korzár.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný útočník strávil v metropole Arménska len dva a pol mesiaca. "Bol som v klube, ktorý vlani vyhral súťaž, ale teraz neboli výsledky. Mužstvo sa nachádza na predposlednom mieste s výrazným odstupom za najlepšími, a tak sme my - drahší legionári - skončili. Po návrate som zavolal šéfovi michalovského klubu Igorovi Šoltinskému, či by som mohol trénovať s A-mužstvom. Vyhovel mi, takže do konca jesene sa budem pripravovať pod vedením trénera Františka Šturmu," povedal pre Korzár Serečin, ktorého spoluhráčom v FC Banants bol obranca Ľuboš Hanzel a koučom ďalší krajan Zsolt Hornyák. 

 

Košický rodák si vie predstaviť, že si opäť oblečie michalovský dres aktuálneho lídra II. ligy - skupina Východ. "Po jeseni si možno s vedením MFK Zemplín sadneme a budeme debatovať o možnej spoluprácii v jarnej časti. Nebránim sa návratu, ale zatiaľ je o tom predčasné hovoriť," dodal Serečin, ktorý pred odchodom do Arménska hrával za MFK Ružomberok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies