Serečin do Karagandy

NETKY.SK • 28 Jún 2016, 15:49 • 2 min
Serečin do Karagandy

MICHALOVCE - V kádri predposledného 11. tímu uplynulej sezóny najvyššej slovenskej futbalovej súťaže MFK Zemplín Michalovce už nefiguruje Filip Serečin, ktorý v mužstve skončil.

slovakia

left justify in out

"Odišiel do Kazachstanu, do klubu Šachter Karaganda, ktorý trénuje Jozef Vukušič," citoval denník Korzár slová trénera michalovského tímu Antona Šoltisa na margo 26-ročného košického rodáka.


Ešte pred piatkovým prípravným duelom v Budapešti proti MTK, v ktorom slovenský fortunaligista podľahol 0:2, opustil zemplínsky tím reprezentant africkej Sierry Leone Aziz Deen-Conteh - ten bol na skúške.

 

Nový kouč Michaloviec v spomenutom zápase v maďarskej metropole nebol spokojný s hrou ďalších dvoch testovaných hráčov, ktorými sú ukrajinský stopér Anton Bratkov a útočník Yacouba Bamba z Pobrežia Slonoviny.

 

"U Bratkova to nebolo ono, chýbala súhra. Bamba je celkom slušný s loptou, ale čo sa týka organizácie hry v defenzíve, tak tam horel. Ešte sa rozhodneme, či zostanú," doplnil pre Korzár Anton Šoltis.


Najbližší prípravný zápas odohrajú jeho zverenci v sobotu 2. júla o 11.00 h v Poprade proti českému druholigovému klubu FC Baník Ostrava.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies