SEREĎ: Vypil si a nahlásil bombu

NETKY.SK • 9 Jún 2011, 09:21 • 2 min
SEREĎ: Vypil si a nahlásil bombu

SEREĎ: Vypil si a nahlásil bombu

slovakia

left justify in out

img

V bare v Seredi našli policajti sedieť pod vplyvom alkoholu 29-ročného muža zo Zavara, ktorý na tiesňovú linku nahlásil v utorok 7. júna v nočných hodinách uloženie bomby v baroch a pohostinstvách v Trnave a Seredi. Vypátrali ho už po štyroch hodinách po spáchaní skutku.
      "Polícii sa zakrátko po telefonáte podarilo zistiť jeho totožnosť, no miesto jeho pobytu bolo neznáme. V tom čase sme začali vykonávať všetky potrebné opatrenia na zistenie bomby. Počas prehľadávania podnikov, ktoré skončilo s negatívnym výsledkom, sa v jednom zo seredských barov nachádzal aj podozrivý. Hliadka ho predviedla na útvar polície, kde sa k skutku priznal," informoval dnes TASR krajský policajný hovorca Michal Hanus. Vyšetrovateľ ho obvinil z prečinu šírenia poplašnej správy a za tento skutok mu hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies