Septembrové vstupenky do SND v predaji aj počas leta

NETKY.SK • 2 Júl 2014, 09:27 • 2 min
Septembrové vstupenky do SND v predaji aj počas leta

BRATISLAVA - Slovenské národné divadlo od utorka 1. júla 2014 začalo predaj vstupeniek na všetky septembrové predstavenia, ktoré otvoria jubilejnú 95. sezónu.

slovakia

left justify in out

Diváci tak počas letných prázdnin majú príležitosť kúpiť si s dostatočným predstihom svoje miesta v hľadiskách, ktoré zväčša bývajú krátko pred uvedením inscenácií beznádejne vypredané.

 

Priaznivci Činohry SND sa môžu opäť tešiť na adaptácie slávnych románov Madame Bovary, Jane Eyrová a Buddenbrookovci, ako aj na skvelé komédie Vejár, Skrotenie zlej ženy, Veľa kriku pre nič, Tak sa na mňa prilepila, Je úžasná!, Pán Mimo i Lakomec. Chýbať nebudú ani Aj kone sa strieľajú či inscenácie pre náročnejších divákov – Ilúzie, Popol a vášeň, Pamäť vody, HollyRoth, Karpatský thriller a novinka Desatoro. 

 

V septembri sa znova otvorí aj najmladší hrací priestor Modrý salón, ktorý v programovej línii Tvoríme uvedie inscenáciu Leni i poetické predstavenia Korene a Útek od Orfea. Štúdio v novej budove SND bude naďalej aj miestom priamych prenosov z cyklu National Theatre Live, na začiatku novej sezóny budú môcť diváci sledovať naživo antickú tragédiu Medea v hlavnej úlohe s Helen McCroryovou.     

 

Fanúšikov klasickej hudby poteší Opera SND predovšetkým slávnostným galakoncertom Peter Mikuláš 60 k otvoreniu 95. sezóny a operami Aida, Nabucco, Rigoletto a Bohéma. 

 

Tých, ktorí holdujú kráse pohybu, čaká v Balete SND baletná komédia Sen noci svätojánskej a najmä prvá premiéra novej sezóny, ktorou bude uvedenie prvého slovenského baletu Angelika podľa hudobnej predlohy Eugena Suchoňa.   

 

Detských divákov rozveselia činoherné rozprávky Mechúrik-Koščúrik, novinka Ako sa Lomidrevo stal kráľom a nový operno-zábavný program pre najmenších O čarovnej flaute a iných kúzlach.

 

Vstupenky na septembrové predstavenia sú počas divadelných prázdnin v predaji každý pracovný deň v pokladniciach SND (od 8.00 do 16.00 h) a na predajnom mieste v OC Eurovea (od 11.00 do 19.00 h). Pokladnice budú zatvorené iba počas obligátnej letnej prestávky v historickej budove od 8. júla do 17. augusta, v novej budove od 26. júla do 10. augusta a v OC Eurovea od 12. júla do 17. augusta. SND počas spomínaného obmedzenia odporúča divákom využiť nonstop on-line predaj vstupeniek prostredníctvom portálu www.snd.sk.     



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies