Separ okrem radosti z víťazstva nad rakovinou, poďakoval Tine aj novej priateľke

NETKY.SK • 30 December 2021, 11:37 • 2 min
Separ okrem radosti z víťazstva nad rakovinou, poďakoval Tine aj novej priateľke

Raper Separ alias Michael Kmeť bojoval minulý rok s rakovinou. Začalo sa to nebadanou hrčkou, ktorá bolela a rástla. Lekár ho však ubezpečil, že má typ ochorenia, ktoré dobre reaguje na chemoterapiu. Separ ďakuje Bohu, že nad ochorením vyhráva. Ešte ho však čaká náročné obdobie.

slovakia

left justify in out

Separ zaspomínal na začiatky ochorenia. Zle mu bilo srdce, ráno mu bývalo zle, točila sa mu hlava, no neriešil to. Až si jedného dňa nahmatal hrčku. No s vyšetrením naďalej otáľal. Uvedomil, že to bola chyba. Diagnostikovali mu rakovinu a okamžite musel ísť na operáciu.

 

 

„Lekár mi povedal, že keby som bol jeho syn, dá mi facku, že som to nechal zájsť až sem. Doktori hovorili, že nevedia, čo to je, myslel som si, keby som mal nádor, tak mi to povedia pred 1,5 rokom. Nádor 3 x 4 cm mi vyoperovali, jazva ma tak bolela, že som chodil ako zhrbená babka.“

 

Následne absolvoval chemoterapiu, ktorá bola náročná. „Chemoterapia a jej následky sú najväčšie peklo, čo som kedy zažil. Netušil som, v akom hroznom fyzickom stave sa vie človek ocitnúť,“ podelil sa s verejnosťou ešte v čase liečby. 

 

„Som vďačný, že mám za sebou prvý z kritických 5 rokov bez rakoviny. Prekonal som dvakrát covid bez väčšej ujmy, napriek tomu, že som ho dostal dva týždne po poslednej chemoterapii, čo znamená, že môj imunitný systém bol na bode mrazu,“ povedal Separ.

 

 

Možno vás zaujme: Štefan Harabin má prvú vnučku! Čo nám o nej povedal?

 

Plne si uvedomuje, že aj keď išlo o veľmi náročné obdobie, vyplatilo sa to. Okrem víťazstva nad rakovinou poďakoval svojej exmanželke Tine, s ktorou má dve deti a strávili spolu šesť rokov: „Ďakujem, že sme zvládli rozvod a všetky tie h*vná okolo, ako keby to bolo niečo, čo sme trénovali. Reči o tom, že som sa vy**bal na rodinu a iné h*vná si už, prosím, navždy odpustite, lebo čo sa týka otcovstva, tak idem cca na 145 %,“ povedal Separ. Nezabudol poďakovať ani svojej aktuálnej priateľke Cynthii Tóthovej za podporu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies