Členovia zoskupenia Československý lev otvárali Archu, Jozef Oklamčák a Jozef Golonka sa stali krstnými otcami!

NETKY.SK • 5 Február 2023, 08:00 • 2 min
Členovia zoskupenia Československý lev otvárali Archu,  Jozef Oklamčák a Jozef Golonka sa stali krstnými otcami!

V Bratislave pribudlo nové, exkluzívne miesto na stretnutia a dobrú zábavu! Slávnostné otvorenie discobaru Archa si nenechali ujsť členovia unikátneho zoskupenia Československý lev na čele s Jozefom Oklamčákom. Šéf súťaže Miss Slovensko sa spolu s Jozefom Golonkom stali krstnými otcami zábavného podniku. Na akcii nechýbali ďalšie známe osobnosti – speváčka Marcela Leiferová, hudobník Igor Kmeťo, dizajnér Jozef Grondžák či herečka Karin Haydu. Pozrite si reportáž Netiek zo skvelej akcie!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Československý lev je zoskupenie známych a úspešných ľudí, športového, kultúrneho a spoločenského života. Vo svojich radoch združuje majstrov Európy, majstrov sveta, olympijských víťazov, reprezentantov Českej a Slovenskej republiky, ale aj bývalého Československa, zo všetkých druhov športu. Členmi sú aj známi a úspešní herci, speváci, umelci a osobnosti kultúrneho a spoločenského života, ktorí vo svojej profesii dosahujú významné úspechy. A práve Československá lev bol pozvaný na otvorenie nového discobaru v centre Bratislavy. Krstnými otcami sa stali šéf Levov, známy odborník na krásu a „krasológ“ Jozef Oklamčák a hokejová legenda Jozef Golonka, ktorý tu hneď aj oslávil svoje životné jubileum. Majiteľovi podniku, Richardovi Zsemlye bolo  potešením otvárať nové miesto zábavy a stretnutí s významnými osobnosťami Československého leva.

Na Grand Openingu bola taká fantastická atmosféra, že mnohí z pozvaných hostí odchádzali až na druhý deň ráno. Touto akciou sme odštartovali tradíciu Párty Československého leva. Najbližšie sa spolu môžeme tešiť na Valentínsku párty, MDŽ a mnohé ďalšie. Odo dňa otvorenia Archy budú mať jej VIP členovia Leva celoživotnú 99-percentnú zľavu na konzumáciu,“ prezradil vždy dobre naladený Jozef Oklamčák.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies