Senior predával drogy v domove dôchodcov!

NETKY.SK • 30 August 2021, 12:21 • 2 min
Senior predával drogy v domove dôchodcov!

SYDNEY - Austrálčana obžalovali z toho, že z domova dôchodcov na predmestí Sydney, v ktorom žije, obchodoval s drogami. Našli u neho marihuanu, metamfetamín, LSD a obušok.

slovakia

left justify in out

Austrálska polícia oznámila, že šesťdesiatnika zatkla minulý štvrtok, a to po prehliadke vozidla, v ktorom objavila marihuanu a metamfetamín. Policajti následne prehľadali aj mužov dom v domove dôchodcov na predmestí Sydney, kde našli ďalšiu marihuanu, LSD a obušok. Polícia uviedla, že obchodovanie s drogami, ktoré viedlo k zatknutiu dôchodcu, začala vyšetrovať už v júni.

 

Možno vás zaujme: Talibanci znásilňujú mladé dievčatá. Nepohrdnú ani sexom s mŕtvolou!

 

Podľa správ sydneyskej verzie denníka The Daily Telegraph podnietili vyšetrovanie sťažnosti iných obyvateľov zmieneného domova, ktorých znepokojovalo mužovo správanie aj návštevy, ktoré vo svojom dome prijímal. Denník ďalej informoval, že muž je v súčasnosti obvinený, že z domova obchodoval s drogami. Túto informáciu pre AFP následne potvrdila aj hovorkyňa miestnej polície.

Muž je obžalovaný z prechovávania drog a obchodovania s nimi, nelegálnej držby zbrane a tiež z porušovania platných epidemických nariadení. Pred súd má predstúpiť 8. septembra.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies