Senickú lavičku nečakane opustil Čech Čvančara

NETKY.SK • 19 Júl 2016, 20:22 • 2 min
Senickú lavičku nečakane opustil Čech Čvančara

SENICA - Futbalový klub FK Senica nečakane už po úvodnom kole slovenskej Fortuna ligy 2016/2017 mení trénera. Po nedeľňajšej domácej prehre 0:1 s ŠK Slovan Bratislava požiadal český kormidelník Aleš Čvančara predstavenstvo klubu o uvoľnenie z funkcie a rozhodol sa pre návrat do vlasti, informuje oficiálny web FK Senica s dôvetkom, že vedenie klubu jeho žiadosti vyhovelo.

slovakia

left justify in out

Po odchode 50-ročného kouča (nar. 26. augusta 1965) je v senickom klube jediným držiteľom príslušnej trénerskej kvalifikácie Miroslav Mentel, manažment ho preto poveril vedením mužstva v najbližšom období, uvádza internetová stránka "Záhorákov" a dodáva, že do realizačného tímu "áčka" pribudol Vojtech Žitný (športový riaditeľ mládeže FK Senica). Ten sa bude podieľať na tréningovom procese prvého tímu.

"Alešovi Čvančarovi by sme radi za obdobie strávené v našom klube úprimne poďakovali a zaželali mu do ďalšieho profesijného a osobného života veľa úspechov," píše sa na webe fksenica.eu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona