Seničan jazdil na bicykli s troma promile alkoholu

NETKY.SK • 23 December 2016, 12:05 • 2 min
Seničan jazdil na bicykli s troma promile alkoholu

SENICA – S takmer troma promile alkoholu v krvi a na bicykli zavinil vo štvrtok 22. decembra vo večerných hodinách dopravnú nehodu v Senici 54-ročný muž. Vošiel z chodníka na priechod pre chodcov na Štefánikovej ulici, kde už 20-ročný vodič Škody Favorit nedokázal zrážke zabrániť.

slovakia

left justify in out

Pri nehode došlo k zraneniu cyklistu, ten bol prevezený do nemocnice. Polícia podrobila dychovej skúške na alkohol oboch mužov, u šoféra bol výsledok negatívny. Bicyklista sa svojím konaním dopustil priestupku v doprave. "Polícia upozorňuje občanov, aby správanie na cestách nepodceňovali, navyše ak sú pod vplyvom alkoholu. V takýchto prípadoch je na mieste, aby ľudia využili iný spôsob prepravy domov, prípadne požiadali blízkych o pomoc," informovala dnes krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies