Senica získala dvoch Brazílčanov z EC Arapongas

NETKY.SK • 27 Jún 2013, 12:32 • 2 min
Senica získala dvoch Brazílčanov z EC Arapongas

SENICA - Slovenský futbalový klub FK Senica sa dohodol s brazílskym EC Arapongas na ročnom hosťovaní dvojice hráčov Hiago de Oliveira Ramiro, Cristovam Roberto Da Silva. Vo štvrtok o tom informoval senický klub prostredníctvom oficiálneho webu.

slovakia

left justify in out

"Hiago je typický krídelník. Je schopný hrať na oboch stranách. Zaujal nás svojou rýchlosťou a technickými schopnosťami. V zápase v Čáčove nám dal jeden z dvoch gólov tímu Arapongas," uviedol na margo 21-ročného Ramira športový riaditeľ FK Senica Dušan Vrťo, ktorý objasnil i dôvody angažovania o rok staršieho Da Silvu. "Jednou z našich priorít bolo doplnenie kádra na krajoch obrany. Cristovam je klasický pravý bek. V dobrom svetle sa javí nielen na ihrisku, ale aj mimo trávnika. Snaží sa rýchlo preklenúť rečovú bariéru. To isté platí aj o Hiagovi," dodal pre fksenica.eu Vrťo.

Angažovanie brazílskeho dua je prvým krokom v spolupráci s brazílskym klubom EC Arapongas. Oba kluby sa podľa informácií na senickom webe dohodli, že v prípade spokojnosti bude súčinnosť oboch strán intenzívne pokračovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies