Senica v príprave do Rakúska, generálka proti Slavii Praha

NETKY.SK • 10 Jún 2014, 12:02 • 2 min
Senica v príprave do Rakúska, generálka proti Slavii Praha

SENICA - Futbalisti Senice, ktorá obsadila v uplynulom ročníku Corgoň ligy 6. miesto a bude bez účasti v pohárovej Európe, začnú vo štvrtok 12. júna letnú prípravu na nastávajúci súťažný ročník 2014/2015.

slovakia

left justify in out

"Záhoráci" absolvujú na úvod hneď dve tréningové dávky: prvú predpoludním, druhú popoludní. Informuje o tom oficiálna internetová stránka senického klubu s tým, že väčšina hráčov sa už vrátila z dovoleniek a zranená opora mužstva Tomáš Kóňa ešte načerpáva nové sily v Turecku.

 

So senickým tímom nezačnú prípravu viacerí futbalisti, ktorým sa skončili zmluvy i hosťovania. Kontrakty vypršali brankárovi Pavlovi Kameschovi a útočníkom Milanovi Ferenčíkovi a Christianovi Irobisovi, hosťovanie uzavrela pätica Milan Jirásek, Hiago de Oliveira Ramiro, Cristovam Roberto Ribeiro Da Silva, Andrij Slinkin a Sebastián Sosa. 


"Ďakujeme všetkým, ktorí nosili senický dres. Špeciálne Palimu Kameschovi, ktorý bol u nás dlhé roky. Tento 39-ročný brankár si pamätá začiatky Senice v Corgoň lige. S Paľom sa špeciálne rozlúčime pred prvým zápasom nového ročníka najvyššej súťaže 12. júla, keď na domácej pôde privítame Myjavu," citoval klubový web slová prezidenta FK Senica Viktora Blažeka.

 

Do svojho materského klubu FK Senica sa vracia 23-ročný stopér Róbert Pillár, ktorý v minulej sezóne hosťoval v Hradci Králové a na jar v Nitre, za ktorú strelil tri góly. "Uplatnili sme opciu, a tak Robo začne letnú prípravu s naším mužstvom," uviedol podľa konta Záhorákov na Facebooku ich športový riaditeľ Dušan Vrťo. 

Futbalisti Senice majú v pláne poltucet prípravných duelov, vrátane exhibičného duelu v Lakšárskej Novej Vsi, za ktorú by mali nastúpiť aj viaceré známe futbalové mená a reprezentanti, napríklad stopér FC Liverpool Martin Škrtel. Tím zo Záhoria potom nastúpi proti Spartaku Trnava, nasledovať bude v termíne 22. - 26. júna krátke sústredenie v Rakúsku (súperi v dvoch dueloch nie sú ešte známi, pozn.) a začiatkom júla stretnutie proti českému druholigistovi MFK OKD Karviná. Generálkou na nastávajúci súťažný ročník najvyššej slovenskej súťaže už pod novým názvom Fortuna liga bude pre hráčov Senice domáci súboj s českým klubom Synot ligy SK Slavia Praha. 

Prehľad stretnutí futbalistov FK Senica v rámci letnej prípravy na nový súťažný ročník 2014/2015: 


14. júna: exhibičný duel Lakšárska Nová Ves + osobnosti - FK Senica (16.00 h, v Lakšárskej Novej Vsi) 
18. júna: FC Spartak Trnava - FK Senica 
22. júna: FK Senica - súper zatiaľ nie je známy, v rámci sústredenia v Rakúsku 
26. júna: FK Senica - súper zatiaľ nie je známy, v rámci sústredenia v Rakúsku 
2. júla: MFK OKD Karviná (ČR-II. liga) - FK Senica 
5. júla: FK Senica - SK Slavia Praha (ČR, na hlavnom štadióne v Senici) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies