Senica predstavila nového trénera

NETKY.SK • 16 Jún 2017, 14:41 • 2 min
Senica predstavila nového trénera

SENICA - Ivan Vrabec sa stal novým trénerom FK Senica, ktorý obsadil 9. miesto v uplynulej sezóne najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy 2016/2017. Vedenie senického klubu podpísalo s rodákom zo Šale zmluvu na jeden rok s možnosťou opcie. Vrabec nahradil v pozícii šéfa realizačného tímu Miroslava Mentela, ktorý však naďalej zostáva v klube. Informuje o tom oficiálna internetová stránka FK Senica.

slovakia

left justify in out

"Očakávanie je z mojej strany veľké. Určite pôjdeme do novej sezóny so skromnými cieľmi, no o to väčšou túžbou niečo dokázať. Chcel by som nadviazať na výbornú prácu mojich predchodcov, ktorú s týmto kádrom dosiahli. Hoci na prípravu s ním mali veľmi krátky čas, mali výborné výsledky," vyjadril sa v rozhovore na klubovom webe 54-ročný Ivan Vrabec (nar. 12. októbra 1962), ktorý naposledy pôsobil ako asistent Miroslava Karhana v FC Spartak Trnava.

 

"Poviem úprimne, dlho som nezvažoval senickú ponuku. Som rád, že som ju dostal a svojou prácou sa budem snažiť splatiť dôveru do mňa vloženú. Vynasnažím sa robiť najlepšie ako viem, určite dám do toho všetko," doplnil nový kouč FK Senica, ktorý nechce nič meniť na realizačnom tíme.

Brankárov bude mať naďalej pod patronátom Miroslav Mentel, ktorý viedol klub zo Záhoria v minulej sezóne aj ako hlavný kouč. "Jedinou zmenou som ja sám, všetko ostatné zostáva nezmenené. S chlapcami sa poznáme, nemám najmenší dôvod im nedôverovať. S Mirom Mentelom mám dokonca nadštandardný vzťah, od 14 rokov sme spoločne hrávali za výbery krajov a neskôr aj v Interi Bratislava," skonštatoval I. Vrabec.

Bývalý futbalista Galanty, Petržalky, Interu Bratislava či Nitry po skončení aktívnej hráčskej kariéry účinkoval ako tréner v Nitre, Dunajskej Lužnej, Trenčíne (ako asistent Ivana Galáda i Martina Ševelu, s ktorým sa tešil aj z double) i v spomenutom Spartaku Trnava. Teraz bude viesť klub zo Záhoria - FK Senica.

 

"Začíname v pondelok 19. júna. Už intenzívne pracujeme na pláne prípravy i súperoch na prípravné zápasy. Zatiaľ sú traja - 1. FC Slovácko, MTK Budapešť a generálka na Fortuna ligu bude proti českému Znojmu. Verím, že aj ďalších protivníkov sa nám podarí získať. Na prípravu sa už neskutočne teším. Je všeobecne známe, že v Senici sú fantastické tréningové podmienky, ktoré jej môžu závidieť napríklad aj v Trnave," dodal Ivan Vrabec.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies