SENICA: Pre kanoniera Masaryka sezóna skončila

NETKY.SK • 9 Apríl 2013, 15:01 • 2 min
SENICA: Pre kanoniera Masaryka sezóna skončila

SENICA - Kanonier corgoňligového futbalového klubu FK Senica Pavol Masaryk si už v tejto sezóne nezahrá.

slovakia

left justify in out

Najlepší strelec minulej sezóny najvyššej slovenskej súťaže podstúpil chirurgický zákrok pravého kolena koncom septembra s prognózou návratu na trávniky o pol roka, ale nestihne sa zotaviť pred koncom aktuálneho ročníka.

"Pred dvoma týždňami mi vytiahli skrutku z kolena, v súčasnosti trénujem na stacionárnom bicykli a zároveň som pravidelným návštevníkom plavárne. Postupne by som však už chcel začal aj behať. Nechcem nič uponáhľať, je veľmi ťažké odhadovať čas môjho návratu na trávnik. S určitosťou môžem povedať len to, že od leta by som chcel začať trénovať naplno, ale nerád by som sa vyjadroval k nejakým konkrétnym termínom," povedal pre špecializovaný portál www.corgonliga.sk 33-ročný útočník.

Dvojnásobný najlepší ligový strelec pozorne sleduje výkony Záhorákov, ktorí sú v tabuľke na štvrtom mieste s desaťbodovým mankom na vedúci Slovan Bratislava. "Výkony a výsledky spoluhráčov mám pod drobnohľadom, chodím ich povzbudzovať na každý domáci zápas. Máme nového perspektívneho trénera, ktorý potrebuje ešte trochu času. Chlapci hrajú dobre a ak potvrdia fazónu z domáceho prostredia aj na ihriskách súperov, môžeme pokojne pomýšľať na pohárové umiestnenie," uviedol rodák z Radimova a nadviazal: "O majstrovi je zrejme rozhodnuté, Slovan má najlepšie mužstvo na Slovensku. Potvrdzuje to aj na jar, má skvelého trénera, s ktorým som ešte nedávno hrával. Dobre ho poznám a vedel som, že vedenie 'belasých' si vybralo dobre. Sklamaním je pre mňa Trnava, lebo mužstvo, ktoré hralo minulý rok o titul až do záverečného kola, bojuje teraz o udržanie. So záchranou to budú mať zverenci trénera Zelenského náročné a domnievam sa, že o jedinom vypadávajúcom sa bude rozhodovať do posledného kola."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies