Senecký pripravený chytať, angažmán v Turecku mu však nevyšiel

NETKY.SK • 6 August 2014, 16:24 • 2 min
Senecký pripravený chytať, angažmán v Turecku mu však nevyšiel

BRATISLAVA - Slovenský futbalový brankár s reprezentačnými skúsenosťami Štefan Senecký naďalej zostáva bez klubu.

slovakia

left justify in out

Odchovanec nitrianskej brankárskej školy, ktorý si urobil dobré meno predovšetkým v Turecku pri pôsobení v Ankaraspore, Ankaragücü a naposledy Sivasspore, zostáva naďalej neobmedzeným voľným hráčom.
     

Nechýbalo pritom veľa a jeho kariéra by v krajine polmesiaca pokračovala aj v tejto sezóne. "Už-už to vyzeralo, že sa do Turecka znova presťahujem," povedal 34-ročný Senecký pre web svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency. "V hre bol prvoligový klub, s ktorým som bol už dohodnutý aj na podmienkach, avšak vo finále sa rozhodli angažovať hráča do ofenzívy a ponechať brankársky 'flek' domácemu. Bohužiaľ, v Turecku znížili kvótu cudzincov a kluby radšej využijú legionárske miesto pre hráčov do poľa," pokračoval slovenský gólman, ktorý napriek letnému nezdaru nezúfa a nebráni sa ani prípadnej ponuke z domácich končín. "Som si vedomý, že pre zranenie som dlhšiu dobu nechytal, a preto nemám veľké nároky. Som však hladný po futbale a pripravený dokázať svoje schopnosti," dodal Senecký, ktorý vo svojej bohatej kariére nazbieral aj 12 štartov v reprezentačnom drese.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona