Senecký má natrhnutý sval

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 13:55 • 2 min
Senecký má natrhnutý sval

RUŽOMBEROK 10. marca (SITA) - Okrem "navrátilcov" Mareka Saparu, Pavla Masaryka či Jána Masla je brankár Štefan Senecký ďalšou skúsenou zimnou posilou slovenského futbalového klubu MFK Ružomberok, s vedením klubu spod Čebraťa podpísal zmluvu na 1,5 roka do leta 2016.

slovakia

left justify in out

Dvanásťnásobný reprezentant SR však na rozdiel od spomenutého tria spoluhráčov nateraz mužstvu nepomôže, dôvodom je zranenie. Tridsaťpäťročný Senecký (nar. 6. januára 1980) odchytal 28. februára v úvodnom jarnom vystúpení proti Senici (2:1) iba 18 minút a musel odstúpiť, druhý jarný duel s Myjavou (2:1) sledoval z tribúny.

 

"Veľmi som sa tešil na návrat do prvoligového kolotoča. Celú prípravu som poctivo odmakal, cítil som sa úplne fit. Pri výkope z päťky som pocítil bolesť v slabinách, spadol som na zem a vedel som, že je zle. V tej chvíli mi kdečo preblesklo hlavou - aj to, že je koniec mojej futbalovej kariéry. Vyšetrenie ukázalo, že ide o natrhnutý sval," citoval denník Šport slová Štefana Seneckého, ktorý nevie odhadnúť dĺžku nútenej pauzy. 

 

Rodák z Nitry a odchovanec brankárskej školy spod Zobora chytal na jeseň 2014 v druholigovej Seredi. Okrem domovského FC Nitra pôsobil Senecký v tureckých prvoligových kluboch Ankaraspor, Ankaragücü a účinkoval aj v Sivasspore. V Česku má za sebou aj krátku anabázu v Slavii Praha. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies